Problemet me skalpin

Zbokthi

Zbokthi paraqitet kur prishet ekuilibri i skalpit. Por jo i gjithë zbokthi është i njëjtë. Bëni dallimin mes llojeve të zbokthit dhe luftojeni në mënyrë specifike.

Skalp i ndjeshëm dhe i thatë

Kruajtja e kokës, thatësia ose ndjenjat e tensionit - simptomat tipike të skalpit të ndjeshëm dhe të thatë. Zgjidhni këto probleme të skalpit me shampon të butë dhe parandaloni tharjen e skalpit.

[Translate to sq_XK:] Juckende Kopfhaut

Kruajtja e skalpit

Kur kruajtja është e vazhdueshme, është koha të kuptoni shkakun e problemit dhe të gjeni ndihmë. Mësoni më shumë rreth shkaqeve të kruajtjes dhe tharjes së skalpit, si dhe cili ilaç ju ndihmon.