Alpecin Caffeine Shampoo me Efekt të Dyfishtë

Pyetje dhe përgjigje

Në parim, po. Për shkak të veprimit të dyfishtë të produktit, pra efektit të njëkohshëm kundër zbokthit dhe rënies së flokëve, shamponi parandalon rënien e parakohshme të flokëve dhe heq zbokthin e bezdisshëm. Të dyja janë shkaqe afatgjata që do të thotë se predispozita trashëgimore si dhe rreziku i acarimit të lëkurës dhe zbokthit për shkak të mikroorganizmave dhe sebumit do të jenë gjithmonë të pranishëm.

Me një masazh të kokës duke përdorur Alpecin Caffeine Shampoo me Efekt të Dyfishtë, përbërësit aktivë absorbohen më mirë nga skalpi dhe rrënjët e flokëve, duke formuar rezerva përbërëse aktive (depo). Për më tepër, presioni i butë ndihmon në shkëputjen më të mirë të shtresës së lartë të zbokthit.