Rënia e trashëguar e flokëve dhe problemet me skalpin

Si mund ta parandalojë ketë Alpecini?

80% e të gjitha rasteve të rënies së flokëve janë trashëguese, që do të thotë se janë para-programuar që nga lindja. Testosteroni i hormoneve mashkullore ndikon negativisht në ciklin e rritjes së rrënjëve të flokëve, gjë që rezulton me rënien e flokëve dhe tullacërinë.

Alpecin Caffeine Complex kundërvepron ndaj efektit të padëshiruar të testosteronit dhe zgjat fazat e rritjes së rrënjëve të flokëve. Kjo parandalon rënien e trashëguar të flokëve.

Kombinimi i veçantë i faktorëve aktiv gjithashtu kundërvepron ndaj problemeve me skalpin, siç është zbokthi.

Alpecin

Energji e re për flokët dhe skalpin tuaj

Informata të dobishme

Mësoni më shumë për flokët dhe skalpin

Shkaqet/simptomat

Shkaqet/simptomat

Çdo i dyti mashkull preket nga rënia e flokëve. Por çfarë e shkakton dhe si e dalloni rënien e flokëve? Këtu mund të kuptoni më shumë rreth simptomave dhe shkaqeve të rënies së flokëve.

Pyetje të shpeshta

Pyetje të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta lidhur me rënien e flokëve tek meshkujt, skalpin e nxier nga dielli dhe problemet tjera të flokëve dhe skalpit. Alpecin mund t'ju japë përgjigje.

Kafeina kundër rënies së flokëve

Kafeina kundër rënies së flokëve

Efektet e kafeinës dhe rezultatet pozitive që mund të kenë në shëndetin tuaj. Këtu mund të zbuloni po ashtu se si kafeina mund të ndihmojë në parandalimin e rënies së trashëguar të flokëve.