Hulumtimet

Studimet

Studimet

Studimet e kryera nga institute dhe universitete të ndryshme në Gjermani dhe Itali konfirmojnë efikasitetin e Alpecin Caffeine Complex për alopecinën androgjenetike tek meshkujt. Studimet shpjegojnë depërtimin e kafeinës dhe nxjerrin në pah efektet e saj mbi rrënjët e flokëve.

Literaturë shtesë

Literaturë shtesë

Literaturë shtesë mbi rënien e flokëve tek meshkujt, efikasitetin e kafeinës dhe rritjen e flokëve.