Rënia e flokëve

Shkaqet/simptomat

Shkaqet/simptomat

Çdo i dyti mashkull preket nga rënia e flokëve. Por çfarë e shkakton dhe si e dalloni rënien e flokëve? Këtu mund të kuptoni më shumë rreth simptomave dhe shkaqeve të rënies së flokëve.

Stresi afatgjatë nxit tullacërinë

Stresi afatgjatë nxit tullacërinë

Rënia e flokëve tek meshkujt nuk është gjithmonë e trashëguar. Stresi afatgjatë gjithashtu mund të ndikojë në fazat e rritjes së rrënjëve të flokëve. Si mund të ndihmojë kafeina?

Substanca aktive e kafeinës kundër rënies së flokëve

Substanca aktive e kafeinës kundër rënies së flokëve

Efektet e kafeinës dhe rezultatet pozitive që mund të ketë në shëndetin tuaj. Këtu, gjithashtu, mund të zbuloni se si kafeina mund të ndihmojë në parandalimin e rënies së trashëguar të flokëve.