Informata të dobishme

8 efektet e kafeinës

8 efektet e kafeinës

Pirja e kafesë në mëngjes është pjesë e rutinës së përditshme të shumë personave. Por çfarë duhet të dini për kafeinën? 8 efekte befasuese për organizmin.

Pyetje të shpeshta

Pyetje të shpeshta

Pyetjet më të shpeshta lidhur me rënien e flokëve tek meshkujt, skalpin e sosur nga dielli dhe probleme tjera të flokëve dhe skalpit. Alpecin mund t'ju japë përgjigje.

Stresi i përhershëm nxit tullacërinë

Stresi i përhershëm nxit tullacërinë

Rënia e flokëve tek meshkujt nuk është thjesht gjenetike. Stresi i përhershëm mund të ndikojë edhe në fazat e rritjes së rrënjëve të flokëve. Si mund të ndihmojë kafeina?