Energji e re për flokët dhe skalpin tuaj

Falë produkteve efektive dhe të synuara

Caffeine Shampoo C1

Caffeine Shampoo C1

Shampon që stimulon rritjen e flokëve direkt në rrënjë

250 ml
Caffeine Liquid

Caffeine Liquid

Rrit produktivitetin e rrënjëve të flokëve

200 ml
Hybrid Caffeine Shampoo

Hybrid Caffeine Shampoo

Kundër rënies së flokëve dhe skalpit të thatë / me kruajtje

250 ml
Shampon prej Kafeine me Efekt të Dyfishtë

Shampon prej Kafeine me Efekt të Dyfishtë

Kundër zbokthit dhe rënies së flokëve

200 ml