Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo

Pyetje dhe përgjigje

Hybrid Caffeine Shampoo kombinon pastrimin veçanërisht të butë dhe hidratues të skalpit dhe flokëve me efektin e fuqishëm të kafeinës Alpecin për rrënjët e flokëve. Është zhvilluar posaçërisht për skalp të thatë dhe të ndjeshëm. Falë efektit të tij hidratues, Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo është veçanërisht i përshtatshëm për skalp të thatë që tenton të prodhojë petëza të vogla e të imëta të zbokthit. Zvogëlon kruajtjen e skalpit.

Në të njëjtën kohë, përbërja e kafeinës parandalon rënien trashëguese të flokëve.

Më shumë se 25% e meshkujve kanë skalp të ndjeshëm. Kruajtje, thatësi, skuqje ose ndjenjë tkurrjeje - në varësi të gjendjes personale, skalpi mund të reagojë në mënyrë veçanërisht të ndjeshme. Ky problem shpesh shkaktohet nga skalpi i thatë dhe i ndjeshëm. Kjo mund të shkaktohet nga nënprodhimi i gjëndrave dhjamore, gjë që prish ekuilibrin natyror të skalpit. Në këtë situatë, është veçanërisht e rëndësishme të përdorni një shampon që nuk e than skalpin akoma më shumë.  Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo pastron flokët butësisht. Siguron hidratim dhe qetëson skalpin. Zvogëlon kruajtjen e skalpit. Përveç kësaj, përbërja e kafeinës që e përmban forcon rrënjët e flokëve dhe parandalon rënien trashëguese të flokëve.

Ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se jo i gjithë zbokthi është i njëjtë. Në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur kur bëhet fjalë për pastrimin e flokëve dhe skalpit, duhet të bëni dallimin midis “zbokthit të yndyrshëm” dhe “zbokthit të shkaktuar nga skalpi i thatë”.

"Zbokthi i thatë" është një problem që shkaktohet nga tharja e skalpit. Këto copëza të vogla dhe të imëta të lëkurës zhvillohen kur skalpi prodhon shumë pak sebum, duke humbur kështu ekuilibrin e tij natyror. Kjo rezulton në një skalp të thatë dhe zbokth. Zbokthi i thatë shoqërohet shpesh me kruajtje.

Pastrimi i butë, hidratues i skalpit dhe flokëve rekomandohet për një skalp të thatë. Me formulën e tij të butë të shamponit, Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo është veçanërisht i përshtatshëm. Hidraton skalpin dhe nxit rigjenerimin e tij.

Zbokthi i yndyrshëm shfaqet në formë copëzash të mëdha. Mund të shkaktohet nga skalpi i yndyrshëm. Si hap i parë, Alpecin Caffeine Shampoo me efekt të dyfishtë liron qelizat e thata të shtresës ndryshuese dhe e largon plotësisht zbokthin nga skalpi. Përbërësit efektivë kundër zbokthit si acidi salicilik dhe piramon olamina parandalojnë formimin e zbokthit të ri. Si hap i dytë, përbërësi i kafeinës depërton deri në rrënjët e flokëve. Kjo parandalon rënien trashëguese të flokëve..

“Zbokthi i thatë” është një problem që shkaktohet nga skalpi i thatë. Këto petëza të vogla dhe të imëta të lëkurës zhvillohen kur skalpi prodhon shumë pak sebum, duke humbur kështu ekuilibrin e saj natyror. Kjo rezulton në skalp të thatë dhe zbokth. Zbokthi i thatë shoqërohet shpesh me kruajtje.

Pastrim i butë, hidratues i skalpit dhe flokëve rekomandohet për një skalp të thatë. Me formulën e tij të butë të shamponit, Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo është veçanërisht i përshtatshëm. Hidraton skalpin dhe nxit rigjenerimin e tij.

Të dy shamponët janë krijuar për gjendje të ndryshme të skalpit. Në rastin kur vendosni se cilin shampon do të përdorni për zbokth, këshillohet të hidhni një vështrim nga afër. Ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se jo i gjithë zbokthi është i njëjtë. Në mënyrë që të bëni zgjedhjen e duhur kur bëhet fjalë për pastrimin e flokëve dhe skalpit, duhet të bëni dallimin midis “zbokthit të yndyrshëm” dhe “zbokthit të shkaktuar nga skalpi i thatë”. Bëni provën e zbokthit këtu.

Alpecin Caffeine Shampoo me efekt të dyfishtë është krijuar për zbokth të yndyrshëm. Këto petëza zbokthi disi më të mëdha e në formë copëzash, janë rezultat i skalpit të yndyrshëm.  Si hap i parë,  Alpecin Caffeine Shampoo me efekt të dyfishtë  liron qelizat e thata të shtresës ndryshuese dhe e largon plotësisht zbokthin nga skalpi. Përbërësit efektivë kundër zbokthit si acidi salicilik dhe piramon olamina parandalojnë formimin e zbokthit të ri. Si hap i dytë, përbërësi i kafeinës depërton deri në rrënjët e flokëve. Kjo parandalon rënien trashëguese të flokëve.

Alpecin Hybrid Caffeine Shampoo është veçanërisht i përshtatshëm për skalp të thatë që shkon drejt “zbokthit të thatë”. Këto copëza të vogla, të imëta të zbokthit shpesh shoqërohen me kruajtje. Formula e butë e shamponit  Hybrid Caffeine Shampoo hidraton skalpin e thatë e të dobësuar, si dhe inkurajon rigjenerimin. Kjo parandalon zbokthin e thatë dhe kruajtjen e bezdisshme. Në të njëjtën kohë, përbërësi i kafeinës parandalon rënien trashëguese të flokëve.