Cili është përfitimi i një masazhimi koke me Caffeine Shampoo me Efekt të Dyfishtë?

Me një masazh të kokës duke përdorur Alpecin Caffeine Shampoo me Efekt të Dyfishtë, përbërësit aktivë absorbohen më mirë nga skalpi dhe rrënjët e flokëve, duke formuar rezerva përbërëse aktive (depo). Për më tepër, presioni i butë ndihmon në shkëputjen më të mirë të shtresës së lartë të zbokthit.

Kthehu te përmbledhja