A do të më duhet të përdor Caffeine Shampoo me Efekt të Dyfishtë për një periudhë afatgjatë?

Në parim, po. Për shkak të veprimit të dyfishtë të produktit, pra efektit të njëkohshëm kundër zbokthit dhe rënies së flokëve, shamponi parandalon rënien e parakohshme të flokëve dhe heq zbokthin e bezdisshëm. Të dyja janë shkaqe afatgjata që do të thotë se predispozita trashëgimore si dhe rreziku i acarimit të lëkurës dhe zbokthit për shkak të mikroorganizmave dhe sebumit do të jenë gjithmonë të pranishëm.

Kthehu te përmbledhja