Kam lëkurë të ndjeshme. Sa gjatë duhet të lë shamponin me kafeinë në skalp?

Në parim, Caffeine Shampoo C1 tolerohet mirë. Sidoqoftë, sa më gjatë të lini shamponin në skalp, aq më intensiv është efekti i kafeinës. Kjo, megjithatë, mund të rrisë rrezikun e skuqjes së skalpit sidomos tek skalpi i ndjeshëm. Prandaj, duhet t’i kushtoni vëmendje mënyrës se si reagon skalpi kur e lini produktin më gjatë. Zakonisht, 2 minuta duhet të jetë e mjaftueshme për të stimuluar rrënjët e flokëve.

Nga ana tjetër, mund të përdorni Shamponin Alpecin për skalp të ndjeshëm dhe për të parandaluar rënien e trashëguar të flokëve në kombinim me përdorimin e përditshëm të Alpecin Caffeine Liquid.

Kthehu te përmbledhja